Privacy Statement

Flower House, gevestigd aan Alexanderstraat 7 1018CE Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.flowerhouse.nl
Alexanderstraat 7
1018CE Amsterdam
+31623316798

Nienke Schipper-Pauw is de Functionaris Gegevensbescherming van Flower House Hij/zij is te bereiken via info@flowerhouse.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Flower House verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de
persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@flowerhouse.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Flower House verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Flower House neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier
om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Flower House) tussen zit.
Flower House gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang
en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Flower House bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden
Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Flower House verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Flower House gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Flower House en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@flowerhouse.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Flower House wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de
Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Flower House neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@flowerhouse.nl

What others say about Flower House

""After one week I still feel the ceremonie in my body and mind. I feel a strong connection with nature which gives me so much clarity. It is a strong feeling that everything has it’s place, that you can’t fight certain structures. It feels really powerful and gives peace. "
Fleur
""It’s been one month after my sacred plant ceremony at Flower House, the journey is still on… Thank you dear Nienke and Elske for your guiding from the heart. I never experienced this clear voice from the soul. All the answers are inside but because of life they were hidden to survive. My body rejected by undesired painful and scary effects. By surprise Flower House passed my way, coincidence led to this unexpected opportunity. It took courage to enter and face it, I’m so glad I challenged the unknown and felt worth it to listen to my inner voice. I am eternally grateful for your guidance with so much love.""
Linda
"If there were a human mother earth, Nienke would be her in human form. Soft arms to lie in. Powerful as a rock when grounding is needed. Wise and loving when direction is needed. And all that topped off with happiness and humor!"
Elya
"Flower House Spirit Island has been a highlight of the year for three years now. Truly reconnecting with the family and the other beautiful people in a magical place. The children learn by observing and participating what it can be like to experience and live in community. "
Mathieu
""Partaking in the sacred plant ceremony at Flower House had been on my wish list for a long time. Last April that wish finally came true and what a beautiful journey this was. Everything was just right, the entourage, the energy, the people, the guidance of Nienke and Elske, the music and the journey. I'm still processing the experience after a few months and can't wait to start following the journey again. It brings you to yourself, you return home and that's so beauiful. It gave me so much peace. I am very grateful and happy that I attended the ceremony. On to the next!""
Petra Borst
Hira Hosen
"The Flower House is more than a welcome home, it's a sacred space where you can meditate, go deep inside, be with yourself or invite close friends. All in all, a perfect experience, highly recommended."
Hira Hosen
"Thanks to Nienke, I truly discovered yoga. Every week I look forward to her lovely class, which she gives with so much enthusiasm, warmth and attention! She is the best!"
Mayra Lindveld
"My first steps on the yoga mat were with Nienke, it felt like a warm bath. Gently being guided in child's-pose and with clear cues into downward facing dog. Yogi Nienke rocks your body & soul! Love & peace at the Flower House studio."
Fred van der Put
"Yoga with Nienke at the Flower House is very personal and special, always a warm welcome and positive energy.❤️ Nienke gives an innovative twist to her class with a beautiful choice of music."
Geertje Smits
"Yoga with Nienke is a gift for body and soul. On top of a delicious practice and pleasant adjustments where necessary, she regularly has a nice, sweet surprise for us like massages or sound baths. She also shares philosophy or insights that fascinate her"
Gwen Eckhaus
""For the nerve pain in my hands following an injury to my spinal cord, I started using Geranium oils. It takes away the sensitivity and sooths the nerve pain. Well worth it!""
Geertje Smits