YOGA

WAAROM YOGA

Yoga is mijn passie en ik deel graag deze passie met jou.

Yoga is not about touching your toes, but what you learn on the way down”

Geef jezelf het cadeau van yoga. Rust je geest, kalmeer je ziel en zorg voor je lichaam. Geniet van een energieke, zachte flow-sessie

De yoga wordt intuïtief gecombineerd met sound baths, kalmerende nekmassages en essentiële oliën.

Flow Yoga elke dinsdag vanaf

9.00 – 10.15 uur in Paleis180 Tweede Oosterparkstraat 180

20.00 – 21.00 uur in Flower House Alexanderstraat 7

YOGA STIJLEN

Vinyasa en Yin

Bij Vinyasa Yoga draait alles om de verbinding tussen adem en beweging om van de ene pose (asana) naar de volgende te stromen. Het gaat er niet om of je je tenen aan kunt raken, maar om wat je leert op weg naar beneden.

Yin yoga stimuleert het lichaam diep en tegelijkertijd is het zeer rustgevend en ontspannend. De poses worden tussen 3-5 minuten vastgehouden. Het doel is om de energiestromen en het bindweefsel van het lichaam te stimuleren.

Yoga in het Tropenmuseum - Aftermovie

AFTERMOVIE | Het is alweer bijna twee weken geleden, maar de zen van het event 'Yoga in het Tropenmuseum' is nog voelbaar. Bedankt voor jullie overweldigende belangstelling en wie weet tot de volgende keer! Mooie aftermovie: Docwerk

Geplaatst door Tropenmuseum op Dinsdag 11 april 2017

YOGA CITY RETREAT

Geniet van yoga in hartje Amsterdam

Ibiza, Italië of Bali zijn prachtige plekken om van een yoga-retraite te genieten. De Flower House biedt op unieke wijze de mogelijkheid om te genieten van een yoga-retraite in hartje Amsterdam.

Cultuur: bezoek musea van wereldklasse zoals Rijksmusuem, Van Gogh en het Stedelijk Museum. Geniet van de beste restaurants en gezellige winkelstraten.

Detox: tijdens deze 3-daagse yoga retraite kun je (optioneel) genieten van een detox-behandeling. Dit kan op basis van het dōTerra Cleanse & Restore programma.

Yoga: Twee dagelijkse yogalessen Yin en Yang Vinyasa lessen.

OVER MIJ

Ik hou van en deel graag positieve energie, go with the flow en te leven vanuit het hart

Na 20 jaar in de tech-industrie te hebben gewerkt, besloot ik mijn hart te volgen en tijd vrij te maken voor mijn passie yoga. Yoga, met al haar mooie facetten van het 8-voudige pad van Patanjali. Ik heb verschillende Vinyasa en Yin teacher trainingen gevolgd en intensieve cursussen en workshops over de hele wereld gevolgd.

Ik beoefen al meer dan 18 jaar yoga. Sinds de laatste 6 jaar ben ik op het spirituele pad gekatapulteerd en heb ik plantengeneeskunde, sjamanisme en tantra ontdekt. Dit is het juiste moment om mijn ervaring terug te geven en te delen en anderen te helpen hiervan te profiteren.

Wat anderen zeggen over Flower House Yoga

"Dankzij Nienke heb ik yoga echt ontdekt. Elke week kijk ik uit naar haar mooie practice, die ze met zoveel enthousiasme, warmte en aandacht geeft! Ze is de beste!"
Mayra Lindveld
"Mijn eerste stappen op de yogamat waren bij Nienke, het voelde als een warm bad. Voorzichtig worden geleid in de houdingen en met duidelijke aanwijzingen. Yogi Nienke rockt je lichaam en ziel! Love & Peace in de Flower House-studio."
Fred van der Put
"Yoga met Nienke is een geschenk voor lichaam en geest. Naast heerlijke houdingen en aangename aanpassingen waar nodig, heeft ze regelmatig een leuke, lieve verrassing voor ons zoals massages of sound baths. Ze deelt ook filosofie of inzichten die haar fascineren."
Gwen Eckhaus
"Yoga met Nienke in het Flower House is heel persoonlijk en speciaal, altijd een warm welkom en positieve energie.❤️ Nienke geeft een innovatieve draai aan haar klas met een mooie keuze aan muziek."
Geertje Smits