Privacy Statement

Flower House, gevestigd aan Alexanderstraat 7 1018CE Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.flowerhouse.nl
Alexanderstraat 7
1018CE Amsterdam
+31623316798

Nienke Schipper-Pauw is de Functionaris Gegevensbescherming van Flower House Hij/zij is te bereiken via info@flowerhouse.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Flower House verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de
persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@flowerhouse.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Flower House verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

Flower House neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier
om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Flower House) tussen zit.
Flower House gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang
en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Flower House bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden
Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden

Flower House verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Flower House gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Flower House en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@flowerhouse.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Flower House wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de
Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Flower House neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@flowerhouse.nl

Wat anderen zeggen over de Flower House

"Als er een menselijke moeder aarde zou zijn is Nienke haar in human form. Zachte armen om in te liggen. Krachtig als een rots als er grond nodig is. Wijs en liefdevol als er richting nodig is. En dat alles afgetopt met vrolijkheid en humor!"
Elya Salié
""Het is een maand na mijn sacred plant ceremony in de Flower House, de reis is nog steeds gaande… Bedankt lieve Nienke en Elske voor jullie begeleiding vanuit het hart. Niet eerder heb ik deze heldere stem vanuit de ziel ervaren. Alle antwoorden zijn binnen, maar door het leven waren ze verborgen om te overleven. Mijn lichaam werd afgewezen door ongewenste pijnlijke en beangstigende effecten. Toevallig kwam Flower House op mijn pad en leidde tot deze onverwachte kans. Er was moed voor nodig om naar binnen te gaan en alles onder ogen te zien. Ik ben zo blij dat ik de uitdaging van het onbekende aan ben gegaan en om naar mijn innerlijke stem te luisteren. Ik ben eeuwig dankbaar voor de begeleiding die met zoveel liefde werd gegeven.""
Linda de Winter
Hira Hosen
"The Flower House is meer dan een welkom thuis, het is een sacred space waar je kunt mediteren, diep naar binnen kunt gaan, bij jezelf kunt zijn of goede vrienden kunt uitnodigen. Al met al een perfecte ervaring, ten zeerste aanbevolen."
Hira Hosen
"Dankzij Nienke heb ik yoga echt ontdekt. Elke week kijk ik uit naar haar mooie klas, die ze met zoveel enthousiasme, warmte en aandacht geeft! Ze is de beste!"
Mayra Lindveld
"Mijn eerste stappen op de yogamat waren bij Nienke, het voelde als een warm bad. Voorzichtig worden geleid in de houdingen en met duidelijke aanwijzingen. Yogi Nienke rockt je lichaam en ziel! Love & Peace in de Flower House."
Fred van der Put
"Flower House Spirit Island is al al drie jaar een hoogtepunt van het jaar. Even echt reconnecten met het gezin en met de mooie andere mensen op een magische plek. De kids leren daarnaast door te kijken en te doen wat het is om in community te zijn en te ervaren."
Mathieu
"Yoga met Nienke in het Flower House is heel persoonlijk en speciaal, altijd een warm welkom en positieve energie.❤️ Nienke geeft een innovatieve draai aan haar klas met een mooie keuze aan muziek."
Geertje Smits
"Yoga met Nienke is een geschenk voor lichaam en geest. Naast heerlijke houdingen en aangename aanpassingen waar nodig, heeft ze regelmatig een leuke, fijne verrassing voor ons zoals massages of sound baths. Ze deelt ook filosofie of inzichten die haar fascineren."
Gwen Eckhaus
""Voor de zenuwpijn in mijn handen na een blessure aan mijn ruggenmerg heb ik geranium olie gbruikt. Het neemt de gevoeligheid weg en kalmeert de zenuwpijn. Zeker de moeite waard!""
Geertje Smits
""We zijn een week verder. De ceremonie heb ik nog lang in mijn lijf gevoeld, de verbinding met de natuur en met mezelf. Voelde heel krachtig, heel fijn. De wetmatigheden van de natuur, dat alles een plek heeft en dat je daarin zelf ook een plek mag innemen. Veel van wat zich in mijn leven afspeelt kon daardoor ook een plek krijgen, voelde zo kloppend en werd zo helder wat nog niet klopt. Wat een bijzonder plantmedicijn is het. Heel veel dank en ik kom graag over een tijd nog een keer. ""
Fleur
""De sacred plant ceremonie volgen bij Flower House stond al heel lang op mijn wensen lijstje en afgelopen april is die wens dan eindelijk uitgekomen en wat was dit een mooie reis. Alles klopte, de entourage, de energie, de mensen, de begeleiding van Nienke en Elske, de muziek en ook de reis. Ik ben er nog steeds vol van zelfs na een paar maanden en ik kan niet wachten om de reis nogmaals te gaan volgen. Het brengt je naar jezelf, je keert terug naar huis en dat is zo fijn. En daarna heeft het me heel veel rust gegeven. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik de ceremonie heb gevolgd. Op naar de volgende!""
Petra Borst