CEREMONIES & RETRAITES

Sacred Plant Ceremonies

3 juni (1 spot available), 12 (waitlist only), 20, 25 juni, 1 juli, 6 augustus and 23-25 september

Samen creëren we de wereld waarin we leven. Samen weven we het web.

Tijdens de sacred ceremony verbinden we in kwetsbaarheid en openheid.

Your Innerworld reflects your Outerworld. Hoe wil jij dat jouw wereld eruit ziet?

Deze dag wordt georganiseerd in een veilige space met veel licht, liefde, een altaar en een warme sfeer. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen: middels visuals, inzichten, voelen en ook dat is voor iedereen weer anders. Je kunt meer geopend raken, je zintuigen worden haarscherp, maar ook je hart kan openen, de connectie met de natuur, de groep en de elementen worden versterkt en zorgen voor intense belevingen.

We openen de ceremonie met het openen van het veld, het uitspreken van onze intenties, wat zou je willen onderzoeken in jezelf, of geheeld hebben… Middels een geleide meditatie geleiden we je in de reis en vertrouwen vervolgens op de wijsheden van het plantmedicijn.

3 juni (1 spot available), 12 (waitlist only), 20, 25 juni, 1 juli, 6 augustus and 23-25 september

09.30 – Welkom
10.30 – Meditation & intention sharing
11.00 – Start ceremonie
16.00 – Soep & sharing
17.00 – Einde ceremonie

De prijs voor de groepsceremonie is €175,- en voor de privé ceremonie €350,-. Dit is inclusief thee, lichte snacks en soep.

Facilitators: Afke, Elske en Nienke

Graag maken we de ervaring van een sacred plantceremonie voor iedereen toegankelijk. Mochten financiële reden een belemmering vormen, dan gaan we daar graag over in gesprek.

Aanmelden voor de Sacred Ceremonie via info@flowerhouse.nl

Flower House Spirit Island

September 2021

De vierde editie van het Flower House Spirit Island Weekend

Het liefste, kleinste en grootste Flower House mini-festival op het prachtige tipi eiland.

We ontmoeten elkaar op een van de meest bijzondere plekken in Nederland … ons eigen privé-eiland met tipi’s en yurts.

Samen met de kinderen maken we een innerlijke reis op een speelse, liefdevolle en open manier. Een prachtig programma met yoga, sharings, meditatie, zwemmen, muziek, kickboksen, ademhalen, ogen kijken, lichaamswerk, ceremonies en meer hartopenende activiteiten.

En ontspan en slaap ook in de hangmat, tipi of yurt. Goed eten, geen alcohol!

Er zijn een beperkt aantal slaapplaatsen in de tipi’s en yurts. Gasten van eerdere edities hebben voorrang bij het boeken.

Reserveren of aanmelden wachtlijst via info@flowerhouse.nl

Yoga Pilgrimage Mystical India

Maart 2022

Met Afke Reijenga, Arjuna van der Kooij en Nienke Schipper-Pauw.

Vele deelnemers hebben de intense schoonheid van deze 10-daagse bedevaart al ervaren.

Als je nieuwsgierig bent naar de mystieke rituelen en wonderen van India, geïnteresseerd bent in de diepe wijsheid achter yoga, open staat voor spirituele groei en bereid bent om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken, dan is dit absoluut jouw reis. Ook als je “geen groepsreiziger” bent.

We zullen vier van de belangrijkste bedevaartplaatsen in Noord-India bezoeken: Rishikesh, Haridwar, Varanasi en Vrindavan. Elk plek heeft een specifieke waarde en we stemmen steeds af ​​op een ander pad van yoga. We zullen de relevantie van Hatha Yoga (lichamelijke oefening), Jnana Yoga (heilige geschriften), Karma Yoga (onbaatzuchtige dienstbaarheid) en Bhakti Yoga (toewijding aan liefde / God) onderzoeken

We hebben dagelijkse yoga- en filosofiesessies, beoefenen meditatie aan de oevers van de heilige Ganges, ontmoeten sadhu’s, bezoeken oude tempels, mediteren in heilige grotten in de Himalaya en duiken diep in de wonderen van Yogic India – de meeste buiten de gebaande paden.

Als u met ons reist, voelt u zich veilig, comfortabel en krijgt u alles wat u nodig hebt. Vervoer, accommodatie en maaltijden worden geregeld bespaart veel gedoe, zodat u zich kunt concentreren op de ervaring. Het reisschema is intens, maar er zal genoeg tijd zijn voor vreedzame reflectie en om onze ervaringen te laten bezinken. We slapen op prachtige plekken met een authentieke Indiase sfeer.

Ga voor meer informatie naar http://afke.org/portfolios/mystical-india/ en om je aan te melden stuur een e-mail naar info@flowerhouse.nl

Awaken The Medicine Within Retreat

nieuwe data worden aangekondigd // Ibiza Spain

Dit is een 5-daagse reis, in de vortex van Ibiza, waar je de diepte van je wezen zult ervaren.  Ga met ons mee voor een buitengewoon speciale retraite-ervaring met kleine groepen, inclusief yoga, sound healing, ademwerk, cacaoceremonie, organische superfood plantaardige gerechten en twee sacred medicine ceremonies .

Natasja Pelgrom heeft dit unieke programma ontworpen om het bewustzijn te openen en te versterken, te focussen en de geest te zuiveren. Het team van facilitators heeft samen meer dan 30 jaar ervaring in het werken met individuen en groepen met holistische geneeswijzen. Het team biedt uitgebreide integratiebegeleiding tijdens en na de retraite.

Ga voor meer informatie naar www.awakenthemedicinewithin.com of stuur een e-mail naar info@flowerhouse.nl

WHAT OTHERS SAY ABOUT FLOWER HOUSE

"If there were a human mother earth, Nienke would be her in human form. Soft arms to lie in. Powerful as a rock when grounding is needed. Wise and loving when direction is needed. And all that topped off with happiness and humor!"
Elya
"It’s been one month after my sacred plant ceremony at Flower House, the journey is still on… Thank you dear Nienke and Elske for your guiding from the heart. I never experienced this clear voice from the soul. All the answers are inside but because of life they were hidden to survive. My body rejected by undesired painful and scary effects. By surprise Flower House passed my way, coincidence led to this unexpected opportunity. It took courage to enter and face it, I’m so glad I challenged the unknown and felt worth it to listen to my inner voice. I am eternally grateful for your guidance with so much love."
Linda
""