CEREMONIES & RETRAITES

Sacred Plant Ceremonies

20, 21, 30 en 31 oktober

Samen creëren we de wereld waarin we leven.

Samen weven we het web.

Tijdens de ceremonie verbinden we in kwetsbaarheid en openheid.

Vanuit de behoefte om een antwoord te voelen op de ontwikkelingen in de wereld, komen we samen.

Acteren in plaats van reageren.

Your Innerworld reflects your Outerworld.

Hoe wil jij dat de wereld/jouw wereld eruit ziet?

Data: 11 of 12 september en 2 of 3 oktober 2020

Het is ook mogelijk 2 ceremonies te doen.

Locatie: onze eigen tipi in Schoorl

11.00 – Welkom
12.00 – meditation & intention sharing
13.00 – start ceremonie
18.00 – einde ceremonie, soep & sharing
19.00 – Vertrek

Inclusief thee, lichte snacks en soep

Max 8 deelnemers 8 + 2 facilitators Nienke en Afke

Graag aanmelden via info@flowerhouse.nl

Flower House Spirit Island 2020

De vierde editie van het Flower House Spirit Island Weekend

Ja, het gaat weer gebeuren, het liefste, kleinste en grootste Flower House mini-festival op het prachtige tipi eiland gaat weer plaatsvinden.

We ontmoeten elkaar opnieuw op een van de meest bijzondere plekken in Nederland … ons eigen privé-eiland in het Veluwemeer met tipi’s en yurts en onze eigen haven.

Samen met de kinderen maken we een innerlijke reis op een speelse, liefdevolle en open manier. Een prachtig programma met yoga, sharings, meditatie, zwemmen, muziek, kickboksen, ademhalen, ogen kijken, lichaamswerk, ceremonies en meer hartopenende activiteiten.

En ontspan en slaap ook in de hangmat, tipi of yurt. Goed eten, geen alcohol!

Er zijn een beperkt aantal slaapplaatsen in de tipi’s en yurts. Gasten van eerdere edities hebben voorrang bij het boeken.

Yoga Pilgrimage Mystical India

Met Afke Reijenga, Arjuna van der Kooij en Nienke Schipper-Pauw.

Vele deelnemers hebben de intense schoonheid van deze 10-daagse bedevaart al ervaren.

Als je nieuwsgierig bent naar de mystieke rituelen en wonderen van India, geïnteresseerd bent in de diepe wijsheid achter yoga, open staat voor spirituele groei en bereid bent om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken, dan is dit absoluut jouw reis. Ook als u “geen groepsreiziger” bent.

We zullen vier van de belangrijkste bedevaartplaatsen in Noord-India bezoeken: Rishikesh, Haridwar, Varanasi en Vrindavan. Elk plek heeft een specifieke waarde en we stemmen steeds af ​​op een ander pad van yoga. We zullen de relevantie van Hatha Yoga (lichamelijke oefening), Jnana Yoga (heilige geschriften), Karma Yoga (onbaatzuchtige dienstbaarheid) en Bhakti Yoga (toewijding aan liefde / God) onderzoeken

We hebben dagelijkse yoga- en filosofiesessies, beoefenen meditatie aan de oevers van de heilige Ganges, ontmoeten sadhu’s, bezoeken oude tempels, mediteren in heilige grotten in de Himalaya en duiken diep in de wonderen van Yogic India – de meeste buiten de gebaande paden.

Als u met ons reist, voelt u zich veilig, comfortabel en krijgt u alles wat u nodig hebt. Vervoer, accommodatie en maaltijden worden geregeld bespaart veel gedoe, zodat u zich kunt concentreren op de ervaring. Het reisschema is intens, maar er zal genoeg tijd zijn voor vreedzame reflectie en om onze ervaringen te laten bezinken. We slapen op prachtige plekken met een authentieke Indiase sfeer.

Ga voor meer informatie naar http://afke.org/portfolios/mystical-india/ en om je aan te melden stuur een e-mail naar info@flowerhouse.nl